Grupul SMW-AUTOBLOK dezvoltare continua si expansiune globala in productia de dispozitive pentru masini-unelte

Grupul SMW-AUTOBLOK a luat fiinta in 1942 si la mijlocul anilor ’60 a inceput extinderea pe pietele externe, in principal Franta, Germania, Anglia si SUA. In 1993 a achizitionat GERMAN SMW SPANNSYSTEME Gmbh, cu produsele sale de ultima ora si pozitia sa puternica pe pietele din Germania, SUA si Japonia.

Astfel a luat nastere marca SMW-AUTOBLOK, printr-o operatiune care permitea largirea semnificativa a gamei de produse si depasirea „masei critice” pentru extinderea continua la nivel mondial. Combinatia acestor entitati de productie de prim rang a creat grupul SMW-AUTOBLOK, rezultand cea mai extinsa linie de produse de solutii avansate si de sustinere a lucrarilor de inalta calitate pentru masini-unelte din intrega lume.

SMW-AUTOBLOK are facilitati de productie in: Caprie - Italia, Meckenbeuren - Germania, Nottingham - Marea Britanie, Wheeling IL - SUA, Shanghai - China si Pune - India. SMW-AUTOBLOK a inregistrat o crestere globala substantiala prin furnizarea unui nivel superior de servicii pentru clienti si asistenta tehnica pentru linia de produse bazata pe aplicatii. Acopera peste 55 de tari cu 18 filiale directe si agenti specializati. Cu Mario Pinto, specializat in sculele rotative si OML in dispozi­tive statice avansate, SMW-AUTOBLOK a obtinut o pozitie de neegalat pe piata mondiala. In plus, prin achizitia Tobler, gama de dornuri expandabile standard si speciale, SMW-AUTOBLOK aduce cea mai completa oferta de pe piata. La acestea se adauga si achizitia recenta a Tecnomagnete. Nou infiintata companie MAG-Autoblok Tecnomagnete completeaza gama de sisteme de prindere pen­tru masini-unelte cu sisteme magnetice de inalta tehnologie.

Azi, numele SMW-AUTOBLOK semnifica cea mai buna performanta in ceea ce priveste calitatea, puterea, precizia, economia si manevrabilitatea usoara. Brevetele cuprinzatoare si dezvoltarile con­stante sunt dovada pasiunii pentru noi dezvoltari si inovatii. Gama larga de produse „de pe raft” asigura timpi de livrare scurti. Acesta este unul dintre motivele, dintre multe altele, pentru care Grupul SMW-AUTOBLOK este considerat a fi unul dintre cei mai importanti producatori de dispozitive pentru strunjire, frezare si rectificare la nivel mondial.

turn prelucrare cnc smw autoblok rt

Comentarii