Unitatea de control Plarad BE X32 - Inregistrare date la inaltime, fara laptop

BE X32 permite documentarea pentru fiecare strangere de surub, intr-un echipament compact, fie ca esti la inaltime sau la sol

Industria eoliana este in curs de transformare, trecand de la abordarea initiala a fabricarii la comanda la productia industriala de utilaje. Proiectele si, intr-adevar, turbinele in sine, devin din ce in ce mai mari, in special atunci cand sunt situate in largul marii.

Documentatia extinsa si fara cusur a elementelor de fixare cu suruburi joaca un rol din ce in ce mai important in acest sens. Exista unele proiecte care utilizeaza exclusiv documentatia privind elementele de fixare a suruburilor ca parte a controlului calitatii. Este din ce in ce mai important ca documentatia privind asamblarile cu suruburi sa fie realizata intr-un mod simplu, in special atunci cand lucrarile de asamblare cu suruburi sunt efectuate chiar pe santierele de constructii. Spre deosebire de multe dintre produsele concurentilor nostri, Plarad nu necesita ca echipamentul de insurubare sa fie dotat cu senzori suplimentari pentru a gestiona documentatia. Cuplurile si unghiurile, daca este necesar, sunt detectate cu ajutorul senzorilor interni din interiorul unitatii hidraulice, iar valorile exacte masurate in timpul fixarii efective a suruburilor sunt pur si simplu arhivate in unitatea de control in scopul documentarii.

Inregistrare date la inaltime, fara laptop, cu Plarad BE X32

Eliminarea necesitatii unor senzori suplimentari aduce un plus de fiabilitate, in special pe santierele offshore in conditii de umiditate salina . Acest lucru inseamna ca nu mai este nevoie de senzori care ar putea sa nu functioneze corect din cauza unui contact umed, murdar sau oxidat sau de senzori care au fost conectati incorect sau care ar putea sa cada in conditiile dificile de lucru pe santier sau sa se deterioreze in timpul transportului.

In plus, unitatea de control BE X32 de la firma Plarad, produsa in Germania, functioneaza in mod complet autonom. Nu are nevoie de un PC suplimentar pe santier, fie pentru a apela parametrii de insurubare predefiniti, fie pentru a documenta procedurile efective. Unitatea de control BE poate fi atasata pur si simplu la unitatea hidraulica si este pe deplin operationala chiar si in conditii meteorologice nefavorabile, deoarece este conforma cu clasa de protectie IP 54.

Pentru a o face potrivita pentru santierele de constructii, trebuie sa se tina cont si de diversi factori de siguranta. In cazul in care este specificat de catre seful de santier, lucratorii trebuie sa introduca in unitatea de control numerele sau numele angajatilor, ceea ce inseamna ca fiecare procedura de insurubare poate fi urmarita ulterior pana la un anumit lucrator. Unitatea de actionare detecteaza in mod automat dispozitivul real de insurubare conectat la ea si asociaza acel dispozitiv cu procedura din interiorul unitatii de control. Acest lucru inseamna ca nu exista nicio sansa de a confunda echipamentele. Fiecare procedura poate fi apoi stocata direct pe unitatea de comanda insasi, astfel incat lucratorul sa o poata citi din nou in orice moment. In cazul in care se produce o eroare intr-o procedura (de exemplu, din cauza unor erori de operare sau a desprinderii suruburilor), lucratorul este informat despre acest lucru printr-o notificare de eroare. Inregistrarea de date corespunzatoare este stocata pe unitatea de control pentru a se asigura ca pana si procedurile de insurubare defectuoase sunt documentate, permitand astfel efectuarea unor lucrari de remediere eficiente.

Strangere suburui cu inregistrare, folosind Plarad BE X32

Comentarii