Dispozitiv Combo de roluit caneluri RIDGID Model 975

Ridgid
9.462,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Ridgid
Cod produs - SKU RIDGID Model 975

Descriere

Dispozitiv Combo de roluit caneluri RIDGID Model 975

Modelul 975 Dispozitiv Combo de roluit caneluri inseamna doua unelte intr-una singura. La fel ca si celelalte dispozitive de roluit caneluri RIDGID®, modelul 975 se monteaza pe actionarea electrica RIDGID® 300 pentru lucrari de roluire cu masina, dar este conceput si pentru roluirea manuala pe loc a canelurilor tevilor.

Urmarirea automata si indicatorul de reglare adancime inseamna operare mai usoara

Dispozitivul de canelare 975 Combo include o tehnologie noua, patentata, de urmarire automata pentru usurarea semnificativa a operatiei de canelare. Daca executati canelare cu masina sau manuala, indicatorul de urmarire automata mentine automat teava cuplata la dispozitivul de canelare, pe tot timpul procesului de canelare. Modelul 975 include de asemenea un indicator de reglare adancime fixat permanent pentru setare rapida, repetabila.

Mai putina forta manuala necesara

La roluirea manuala a canelurilor, raportul de transmisie mai ridicat cu 55% al modelului 975 presupune o forta necesara a mainii mai redusa in comparatie cu dispozitivele de roluit caneluri ale competitorilor. Aceasta este de un deosebit ajutor in special la roluirea canelurilor deasupra capului.

Durabilitate si portabilitate

O constructie robusta din otel ductil permite ca modelul 975 sa faca fata la conditiile grele de pe santier si sa asigure canelare precisa un timp indelungat. Un maner turnat face ca modelul 975 sa fie usor portabil la si de la santier.

Dispozitiv Combo de roluit caneluri RIDGID Model 975 - Recomandarea Vigra