Masina de insurubat cu impact si acumulatori Ingersoll Rand W5153-K22-EU

Ingersoll Rand
3.475,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Ingersoll Rand
Cod produs - SKU W5153-K22-EU

Descriere

Masina de insurubat cu impact Ingersoll Rand W5153 20V

Aceasta masina de insurubat are cele mai cerute proprietati: durabilitate crescuta cu parti interne mai rezistente si acces crescut datorita parti din fata conice. Aceasta generatie noua de masina de insurubat cu impact are cuplu maxim 500NM intr-o unitate compacta, fara fir, care cantareste 2.4 kg, cu tot cu baterie. Testata de tehnicieni reali, e gata de munca adevarata.

Putere

Motorul fara perii si mecanismul de impact sunt fin acordate pentru a dezlantui cuplul de 500 NM. Mecanismele metalice interioare sunt proiectate pentru putere cat mai mare, fara sa adauge greutate suplimentare uneltei.

Control

Cu patru trepte de putere, poti ajusta o setare, fara sa trebuiasca sa schimbi unealta pentru a livra cuplul necesar in momentul cand ai nevoie de el si a elimina reluare unei lucrari. De placute de frana la capace de supape si alte parti, nu este nevoie sa schimbi unelte. Schimbatorul de viteze variabile cu frana electronice ofera maximul de control asupra uneltei.

Durabilitate

Protejata de un material composit rezistent chimic si un cadru de otel, W5153 este construita sa reziste caderilor repetate pe ciment si a expunerii la fluide. Tehnologia IQv fara scantei si perii face viata motorului indelungata si de incredere.

Acces

Multumita design-ului compact si ergonomic si constructiei de greutate usoara, W5153 poate ajunge usor in spatii stramte, dandu-ti acces oriunde munca ta s-ar putea ascunde. Lumina COB LED 360 grade da vizibilitate excelenta, fara umbre.

Alte caracteristici

  • Bucsa sigilata, lubrifiata si intarita
  • Partea din fata alungita
  • Sistem de control al puterii IQv ce include 4 moduri: MAX Power, Half Power, Wrench Tight, Hand Tight.
  • Inel luminos fara umbre cu 4 setari
  • 16.5 cm lungime la numai 2.4 kg (cu baterie)
  • Carcasa rezistenta la impact si chimicale cu cadru de otel
  • Viteza variabila cu frana electronica livreaza controlul maxima asupra uneltei si creste siguranta de operare.

Contine 2 baterii, unealta, incarcatorul si cutia

Masina de insurubat cu impact si acumulatori Ingersoll Rand W5153-K22-EU - Recomandarea Vigra