Masina de insurubat profesionala DA2-20, Plarad, moment maxim 2000 Nm

Plarad Torque & Tension Systems
37.404,00 RON 40.349,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Plarad Torque & Tension Systems
Cod produs - SKU G19-020-0-08001

Descriere


Masina de insurubat profesionala DA2-20, Plarad, moment maxim 2000 Nm

Masina de insurubat DA2 de la Plarad este un pas decisiv inainte in tehnologie cu noua cutie de viteze ce ofera operare mai usoara in timp ce reduce greutatea si marimea.

Insurubarea fara fir se poate face acum mai in siguranta din cauza blocarii automate a motorului si cutiei de viteze. Cateva versiuni de putere sunt disponibile, pana la 8000 Nm. Optional, sistemul software de diagnoza permite uneltei sa fie optimizata specific pentru o anumita aplicatie.

Operare simpla
Cuplul dorit este setat prin alegerea si selectarea unei game corespunzatoare a reductorului (de la 1 la 4), urmata de selectarea setarilor de putere de la 1 la 15, chiar deasupra carcasei pe maner. Setarea accidentala a gamei reductorului sau a reglajului de putere este evitata cu butoane "incastrate". Consultati tabelul de cuplu pentru setarile corespunzatoare. In plus, pe comutatorul de alimentare exista doua setari speciale care ofera o putere suplimentara pentru a desface suruburile dificile intr-un mod sigur (cuplu neregulat).

Complet automat
De indata ce se obtine valoarea dorita a cuplului, aparatul se opreste automat, este imediat pregatit pentru urmatoarea strangere a suruburilor, etc. Bratul de reactie revine automat inapoi.

Fiabilitate si precizie
DA2-20 poate strange suruburi pana la 2.000 Nm, obtinand o precizie repetabila de +/- 4%. Cu aceasta precizie, masina corespunde standardului EN 1090 din industrie.

Puternic si precis
Afisajul cu LED activ in 2 trepte al incarcarii bateriei impiedica strangerea cu cuplu incorect atunci cand capacitatea bateriei este prea mica. Functionarea declansatorului nu este variabila, ci binara - impiedicand astfel aplicarea unui cuplu inexact, in special in timpul utilizarii prelungite sau atunci cand purtati manusi.

Mai eficient

  • Cu 30% mai eficient decat motoarele electrice comparabile, datorita tehnologiei cu motor fara perii
  • Protectia impotriva prafului a partii electronice
  • Fabricat in Germania

Tehnologia bateriei fiabila

  • 5,2 Ah
  • 18 V
  • Tehnologia SafetyCell
  • Indicator activ a starii de incarcare
  • Timp de incarcare: aprox. 40 de minute

Date tehnice

  • Numar de strangeri 220
  • Marimea surubului M27x95

Include 2 baterii litiu ion de 5 Ah, cu led pentru indicarea capacitatii bateriei, un incarcator rapid si o lampa de lucru LED, foarte luminoasa la 900 Lux, compatibila cu bateriile 5 Ah

Detalii

SKU
G19-020-0-08001
Tip masina de insurubat
Cu acumulatori
Forta de strangere (Nm)
2000

Masina de insurubat profesionala DA2-20, Plarad, moment maxim 2000 Nm - Recomandarea Vigra