Sistem de monitorizare sudura MAL 4.0, TVC, inregistrare date, compatibil WIFI, alimentare cu baterii, sonde non-intrusive

The Validation Centre (TVC) Ltd
23.350,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
The Validation Centre (TVC) Ltd
Cod produs - SKU MAL 4.0 TVC

Descriere

Sistem de monitorizare sudura MAL 4.0, TVC, inregistrare date, compatibil WIFI, alimentare cu baterii, sonde non-intrusive

MAL 4.0 este un sistem complet digital de monitorizare a sudurii si de inregistrare a datelor, compatibil WiFi, care utilizeaza cea mai recenta tehnologie. Ca rezultat, poate folosi tehnologia wireless atat pentru conectivitate la retea, cat si pentru a comunica cu senzorii wireless TVC.

TVC ofera operatorilor mai multe straturi de interfete de utilizare cu cele mai recente progrese software pentru a facilita schimbul digital fara intreruperi de date de sudare la toate nivelurile, permitand conformitatea IoT si Industry 4.0.

Pentru instruire si asistenta, asistenta de la distanta este oferita ca standard, in timp ce actualizarile de software sunt disponibile oriunde in lume unde se afla echipamentul.

Toate optiunile pot fi adaptate la MAL 4.0. Sistemele pot fi actualizate usor si rapid daca sunt identificate noi optiuni dupa cumparare.

 • Alimentat cu baterii
 • Sonde non-intruzive
 • Monitorizeaza tensiunea si curentul ca standard
 • Optiuni pentru alimentarea sarmei, debitul de gaz, viteza de deplasare, masurarea temperaturii de contact tip „K”, nivelul oxigenului de purjare, masurarea adancimii (inaltimea sudurii) cu laser fara fir, masurarea temperaturii fara fir pe mai multe canale, viteza de deplasare fara fir si tahometrele fara fir pentru alimentarea sarmei
 • Pachet software optional pentru monitorizarea impulsului
 • WPS complet programabil de la radacina la cap
 • TIG H.F. protejat
 • Conexiune la retea si porturi USB
 • Conectivitate wireless
 • Operatiuni specifice de acoperire metalica / suprapunere sudura / Automat / Robotic si pachete software
 • Operare specifice conductei si pachete software
 • Intrari auxiliare configurate dupa specificatiile clientului
 • Autentificare/Identificare utilizator card RFID
 • Scanere de coduri de bare pentru identificarea consumabilelor

MAL 4.0 ofera o monitorizare completa a tuturor parametrilor cheie de sudare cu arc. Sudarea cu arc poate fi monitorizata oriunde, in atelier sau in locatii indepartate, facandu-l cel mai versatil si mai usor de utilizat inregistrator de date de sudare disponibil in prezent.

Folosind pachetul software standard, unitatea poate monitoriza tensiunea, curentul, viteza de alimentare a firului, viteza de deplasare, debitul de gaz, temperatura, nivelurile de oxigen de purjare, plus calcularea automata a energiei si a aportului de caldura.

Cu optiunea de imprimanta integrata, inginerii de sudura/QC pot tipari la locul de sudare, care, impreuna cu software-ul de raportare al unitatii, le permite sa produca, pe loc, rapoarte si specificatii de sudare in timp real. MAL 4.0 poate fi utilizat cu toate procesele populare de sudare cu arc. Este protejat impotriva deteriorarii cauzate de sistemele de pornire de inalta frecventa/ inalta tensiune utilizate de multe surse de energie de sudare TIG. Este durabil, rezistent si proiectat pentru a rezista la conditii solicitante si este la fel de potrivit pentru monitorizarea procedurilor de sudare, calificarea sudorilor sau intr-un cadru de laborator pentru sudarea de precizie a componentelor fine si a materialelor exotice.

Software-ul nostru optional de raportare a impulsurilor faciliteaza monitorizarea si raportarea impulsurilor complexe de sudare. Pot fi calculate valorile de varf si de fond ale curentului de sudare si tensiunii arcului, impreuna cu frecventa curentului de sudare si latimea impulsului. In plus, pachetul include calcularea si afisarea energiei impulsurilor in timp real in conformitate cu ASME IX (2015), Publicatia EEMUA 158 (Editia a treia) si PD ISO/TR 18491:2015.

Conectivitate wireless: retea
Cu MAL 4.0, conectivitatea wireless este disponibila atat pentru retea, cat si pentru conectarea la traductoare si senzori special proiectati.

Cand este conectat la TVC Edge Server, MAL 4.0 poate fi utilizat cu software-ul TVC WeldGlobe, permitand inregistrarea si afisarea de la distanta a datelor de sudura, precum si stocarea WPS si monitorizarea productiei. Pentru detalii complete despre software-ul de conectivitate la retea pentru vizualizarea de la distanta a Sudarii in productie, Calificarea procedurii, Calificarea sudorului si stocarea documentatiei, va rugam sa ne contactati.

Conectivitate fara fir: traductoare si senzori
Utilizand reteaua de senzori fara fir digital MAL 4.0, la unitatile MAL 4.0 pot fi conectate traductoare alimentate cu baterie, specifice aplicatiei. In prezent, sunt disponibili senzori si traductoare fara fir, speciali pentru:

 • Temperatura, inclusiv multi-canal
 • Viteza de alimentare a sarmei
 • Viteza de deplasare
 • Unghi si pozitie
 • Debitul de gaz si masurarea
 • Adancime (inaltimea sudurii)


Unitatea generala

Aplicatii: MMA/MIG/TIG (AC/DC)/SMAW/FCAW/SAW
Tehnici: Manual/Semi-Automat/Complet-Automat/Robotic
Memorie: interna 128Gb
Ecran: TFT color de 7 inch
Temp. de operare: 0 - 50°C
Imprimanta si viteza de imprimare: Matrice de puncte externa, 2 x 1-60 secunde Rate de imprimare selectate de utilizator
Dimensiuni Max.: 355 x 255 x 188mm
Greutate: 9 kg (inclusiv sonde si incarcator)
Tip baterie: 12V 7.2Ah Baterie reincarcabila cu gel si plumb-acid
Incarcator de baterie: extern 90-240V AC, selectie automata, timp de incarcare 3-4 ore

PARAMETRI MONITORIZAŢI STANDARD
Curent mediu: 15 - 1999A +/- 2% din FSD
Tensiune medie: 0 - 99,9 V +/- 1% din FSD

PARAMETRI MONITORIZATI CU TRADUCTOARE OPTIONALE
Viteza medie a sarmei: 0 - 30.0m/min +/- 2.5% FSD
Viteza medie de deplasare: 0 - 999cm/min +/- 1% FSD
Debitul mediu de gaz: 0 - 120L/min +/- 5% FSD
Temperatura: 0 - 1000°C + /- 1% FSD
Timp arc: 0,3 - 9999 secunde +/- 0,1%

PARAMETRI CALCULATI
Energia arcului: 1 - 9999kJ +/- 2% FSD +/- 1 cifra
Timp arc: 0,3 - 9999 secunde +/- 0,1% FSD +/- 1 cifra
Intrare de caldura: 1 - 9999J/mm +/- 2,5% FSD +/- 1 cifra
Viteza sarmei: 0 - 30,0 m/min +/- 2,5% +/- 1 cifra
Sarma consumata: 0,1 - 9999 m/min +/- 2,5% FSD +/- 1 cifra
Viteza de trecere: 0,1 - 999 cm/min +/- 11,0% FSD +/- 1 cifra
Temperatura: 0 - 1000°C +/- 1% din RDG + /- 1 cifra
Debit de gaz: 1 - 120Lt/min +/- 5,0% FSD +/- 1 cifra
Nivel de oxigen: 1 - 50.000 ppm (0,0001 - 5%) +/- 0,0001% FSD +/- 1 cifra
Adancime de sudare (laser): 0,1 - 75 mm +/- 0,1 FSD +/- 1 cifra

PARAMETRI DE DATE INTRODUSI DE UTILIZATOR
Debit de gaz: 1 - 99,9 L/min
Lungimea sudurii: 0 - 9999 mm

CALIBRARE SI CERTIFICARE
Certificare completa de calibrare furnizata, trasabalitate Laboratorul National de Fizica (NPL), Marea Britanie. Calibrarea ISO 17025 trasabilitate UKAS este, de asemenea, disponibila.
Echipamentul si software-ul livrat pot varia in functie de optiunile achizitionate.

Detalii

Sistem de monitorizare sudura MAL 4.0, TVC, inregistrare date, compatibil WIFI, alimentare cu baterii, sonde non-intrusive - Recomandarea Vigra