Debitmetru duza 3 (NFM3) TVC

The Validation Centre (TVC) Ltd
6.855,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
The Validation Centre (TVC) Ltd
Cod produs - SKU NFM/0030

Descriere

Debitmetru duza 3 (NFM3)


NFM3: Compact si alimentat cu baterie

NFM3 este o unitate compactaa, alimentata cu baterii, care masoara fluxul de gaz de protectie chiar la duza de sudura pentru cea mai precisa masuratoare. NFM3 este disponibil fie ca model Standard, fie ca model avansat.

Masoara la duza

Debitmetrele de gaz „Peashooter” sunt adesea situate in amonte, departe de duza de sudura si nu pot permit nici o scurgere de gaz in conductele care alimenteaza duza de sudare, care sa dea citiri inexacte ale debitului de gaz util. Masurarea debitului de gaz la duza folosind NFM3 ofera sudorului masura gazului folosit in realitate. Unitatea are fie o admisie fixa, fie o teava de prelungire pentru utilizare pe roboti si masini automate unde duza este greu de atins.

Amestecuri populare de gaze preprogramate

NFM3 este capabil sa masoare debitul duzei pana la 100 litri/min (212 CFH) si este precis pentru utilizare pe toate gazele de protectie si amestecurile de gaze. Amestecul corect de gaz este selectat de utilizator din lista preprogramata a celor mai populare amestecuri de gaze. Amestecuri de gaze personalizate si speciale pot fi setate din fabrica.

Functia de blocare a butoanelor

Usor de citit, afisajul color iluminat ofera indicatii clare ale fluxului de gaz in conditii de lumina slaba si va afisa debitul de gaz de varf pentru analiza utilizarii gazului. NFM3 va confirma ca utilizarea gazului este in conformitate cu procedura de sudare si va reduce semnificativ risipa de gaz de protectie prin confirmarea debitelor precise de gaz la pistolul de sudura. Unitatea dispune si de o functie de blocare a butoanelor pentru a opri orice schimbare accidentala a gazului in timpul functionarii.

Facilitate optionala de inregistrare a datelor

Facilitatea optionala de inregistrare a datelor (numai pentru modelul avansat) inregistreaza rezultatele fluxului si datele de supratensiune in memoria interna a NFM3. Datele inregistrate sunt descarcate de pe NFM3 prin conexiune USB pentru import direct in software-ul de vizualizare si raportare a datelor inclus. Iesirea NFM3 poate fi conectata direct la oricare din gama TVC de sisteme de inregistrare a datelor de sudura, oferind o inregistrare permanenta a debitului de gaz masurat. Unitatea este furnizata cu o selectie de duze flexibile pentru a se potrivi tuturor pistoletelor de sudura populare, plus o cutie de transport robusta, manual, PSU/incarcator de baterie si certificat de calibrare de 12 luni, care poate fi urmarit la Laboratorul National de Fizica (NPL).

Detalii

Debitmetru duza 3 (NFM3) TVC - Recomandarea Vigra