Fierastrau gravitational cu banda 220x250 GH-R, Pegas Gonda, operare manuala, avans de taiere gravitational, pentru taieri verticale si inclinate

Pegas Gonda
20.557,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Pegas Gonda
Cod produs - SKU 220x250GH-R

Descriere

Ferastrau gravitational cu panza banda cu operare manuala. Avansul de taiere este gravitational si se regleaza cu ajutorul unui cilindru hidraulic.

Masina este destinata pentru taieri verticale si inclinate cu reglarea continua a unghiului de taiere intre 0º to 60º la dreapta. Schimbarea unghiului de taiere se face cu un levier cu strangere rapida. Acest model e folosit pentru productia de unicate si pentru serii mici si avand in vedere constructia sa solida este capabil sa taie o gama larga de materiale inclusiv oteluri inoxidabile si oteluri de scule, profile si materiale pline.

Constructie: Ferastraul are o constructie solida pentru a putea fi folosita in conditii grele de lucru si cu o mare productivitate. De aceea toate piesele principale sunt din fonta turnata, ceea ce confera soliditate si amortizeaza vibratiile. Bratul de taiere, menghina si masa rotativa sunt din fonta.

  • Bratul este inclinat cu 25º, ceea ce duce la cresterea duratei de functionare a benzii. Bratul este plasat in lagaruire ajustabila.
  • Dupa terminarea cursei de taiere bratul ajunge in pozitia limita inferioara si se actioneaza un microintrerupator care da comanda de oprire a masinii. Bratul se ridica manual la pozitia superioara.
  • Bacurile menghinei permit o strangere sigura. Menghina este fixata intr-un canal coada de randunica si este echipata cu strangere rapida.
  • Ghidarea lamei se face cu ghidaje din carburi metalice. Tensionarea benzii se face manual, mecanic si tensionarea este controlata automat.
  • Actionarea masinii este facuta cu o cutie de viteze cu angrenaje melcate la care nu e necesara complectarea cu ulei. Motorul de actionare este trifazat cu doua infasurari si are doua turatii de lucru.

Motorul are protectie termica de suprasarcina.

  • Sistemul de racire cu emulsie cu distributie pe ghidajele benzii.
  • Batiul are un container de colectare a spanului.
  • Indicator de intindere abenzii si de atentionare cand aparatoarea este deschisa.
  • Curent de comanda de joasa tensiune 24 V.

Echiparea masinii de baza: panza banda, set de scule, manual de instructiuni si 3 buc panze de debitare.

Ciclul de lucru: operare integral manuala, menghina manuala cu strangere rapida, avans de taiere este gravitational si se regleaza cu ajutorul unei valve restrictoare. Operatorul regleaza viteza de taiere. Dupa terminarea taierii masina se opreste automat si bratul este ridicat manual de catre operator. Avansul materialului se face manual. Prin rotirea manuala si blocarea bratului se pot face taieri in unghi, inclinate.

Capacitati de taiere

mm 45° 60° -45° -60° Bundle Bundle
Tube 220 160 90 x x x
Rod 120* 85* 55* x x x
Profile horizontal 230x150 160x90 90x90 x x 230x120


Caracteristici tehnice

Total power Engine power Blade speed Blade lenght Weight
3x400V 0,75/1,1 30/65 2450x27x0,9 235


Dimensiuni Fierastrau gravitational cu banda 220x250 GH-R

Dimensiunile si greutatea masinii

Lmin Lmax Bmin Bmax Hmin Hmax V
1410 1410 600 600 1490 1490 930

Detalii

SKU
220x250GH-R
Brand

Fierastrau gravitational cu banda 220x250 GH-R, Pegas Gonda, operare manuala, avans de taiere gravitational, pentru taieri verticale si inclinate - Recomandarea Vigra

Produse recomandate