Fierastrau semiautomat cu banda 300x320 SHI-LR, Pegas Gonda, manipulare hidraulica, taiere verticala si in unghi, reglare continua unghi de taiere

Pegas Gonda
59.140,00 RON 63.794,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Pegas Gonda
Cod produs - SKU 300x320 SHI-LR

Descriere

Masina semiautomata cu manipulare hidraulica. Masina este conceputa pentru taierea verticala dreapta la 90º cat si pentru taierei inclinate la unghiuri intre 45° stanga si 60° dreapta, cu reglare continua a unghiului de taiere. Masina este destinata productiei de serie mica si unicate si datorita constructiei robuste este capabila sa taie o gama larga de materiale inclusiv oteluri inoxidabile si oteluri de scule, materiale pline sau profile.

Constructie:

Masina este proiectata pentru a face fata conditiilor extreme de taieri intensive din activitatea de productie industriala.

 • Masina este dotata cu functia STOP de oprire a procesului de taiere: este posibila oprirea taierii in orice moment apasand butonul STOP. Bratul de taiere se ridica cu panza banda in miscare fara oprirea masinii si fara deschiderea menghinei.
 • Bratul de taiere este inclinat cu 25ºpentru marirea duratei de viata a panzei banda si se roteste in jurul unui ax care este lagaruit cu rulmenti conici reglabili.
 • Pozitiile de lucru ale bratului, pozitia superioara si pozitia inferioara, sunt controlate de catre o cama si microintrerupatoare. La atingerea pozitiei inferioare la terminarea taierii bratul se ridica automat la pozitia superioara reglata
 • Menghina este din fonta turnata si bacurile sale asigura o strangere sigura. Menghina este actionata hidraulic si are o cursa scurta. Menghina se deplaseaza pe un ghidaj coada de randunica si are strangere rapida. Reglarea menghinei se face cu un surub trapezoidal prin actionarea unei roti de mana. Reglarea bacurilor se face rapid cu ajutorul unui levier, unui arc si a unei semi piulite. Bacurile menghinei se pot deplasa stanga-dreapta, pentru taieri unghiulare si se asigura cu un levier.
 • Masa rotativa ofera un spatiu marit pentru sustinerea materialului si pentru o strangere perfecta. Masa rotativa are indexare la fiecare 15º. Alte unghiuri care nu sunt multiple de 15º se regleaza cu ajutorul unui vernier. Optional se poate dota masina cu afisaj digital al unghiului de taiere dorit.
 • Ghidarea panzei banda se face cu placute din carburi metalice. Reglarea intinderii panzei banda este autoamata. Intinderea panzei banda se face mecanic.
 • Masina este dotata cu perie pentru curatarea perfecta a panzei banda si o functionare optima.
 • Masina este actionata de un motor trifazat si o cutie de viteze melcata. Reglarea vitezei de taiere se face fluent cu ajutorul unui variator de frecventa.
 • Sistemul de racire distribuie lichidul de racire si taiere pe ghidajele panzei banda.
 • Bratul masinii este robust si include un container pentru aschii.
 • Exista un indicator pentru intinderea panzei banad si pentru atentionarea in cazul cand aparatoarea panzei banda este deschisa.
 • Curentul de comanda este de joasa tensiune 24 V

Echiparea masinii de baza: panza banda, set de scule, manual de instructiuni.

Ciclul de lucru: Dupa ce a reglat pozitiile de limitare a cursei bratului de taiere, operatorul porneste ciclul de lucru actionand un buton aflat pe panoul de comanda. Cilindrul hidraulic actioneaza menghina care prinde materialul si fierastraul incepe se lucreze. Avansul de lucru al bratului este controlat cu ajutorul unei supape de reglare a debitului. Dupa terminarea taierii bratul se ridica la pozitia superioara reglata si actionarea panzei banda se opreste. Menghina se deschide si operatorul poate manipula materialul. Sistemul de control monitorizeaza intinderea corecta a panzei banda, pozitia corecta a aparatorii panzei banda si cu ajutorul unui ampermetru incarcarea actionarii panzei banda in timpul taierii.


Capacitati de taiere

mm 45° 60° -45° -60° Bundle Bundle
Tube 300 300 200 270 x x x
Rod 180* 110* 80* 110* x x x
Profile horizontal 320x290 300x280 190x200 270x200 x 320x160 280x130

*Valori recomandate. Recomandările producătorilor de panza bandă trebuie urmate atunci când alegeți să tăiați materiale pline, dimensiunile acestora fiind limitate de dimensiunea disponibilă a dinților pentru tipul specific al benzii.


Caracteristici tehnice

Total power Engine power Blade speed Blade lenght Weight
3x400V 2,4 20/100 3660x27x0,9 650


Dimensiuni Fierastrau gravitational cu banda 230x280 GH-LR

Dimensiunile si greutatea masinii

Lmin Lmax Bmin Bmax Hmin Hmax V
2050 2050 1170 1170 1420 1420 800

Detalii

SKU
300x320 SHI-LR
Brand

Fierastrau semiautomat cu banda 300x320 SHI-LR, Pegas Gonda, manipulare hidraulica, taiere verticala si in unghi, reglare continua unghi de taiere - Recomandarea Vigra

Produse recomandate