Fierastrau cu banda 540 CALIBER X-CNC, PEGAS GONDA, automat, 2 coloane, multiple alimentari de material, pentru taieri drepte

Pegas Gonda
459.459,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Pegas Gonda
Cod produs - SKU 540 CALIBER X-CNC

Descriere

Fierastrau cu banda PEGAS GONDA 540 CALIBER X-CNC
Fierastrau automat cu panza banda cu doua coloane, cu multiple alimentari de material.
Masina este destinata taierilor drepte.
Masina este proiectata pentru a taia bare din material solid si profile.
Fierastrau folosit la productia in serie in uzine industriale. Fierastraul este proiectat pentru taierea barelor de otel.

Sistemul de control:

  • Masina este echipata cu automat programabil PLC SIEMENS SIMATIC S7-1500. Actionarea panzei banda si deplasarea bratului de taiere sunt controlate complet si actionate cu ajutorul tehnologiei SIEMENS.
  • Ecranul color tactil – HMI SIEMENS TP 700 COMFORT permite comunicarea usoara cu operatorul. Pe ecran se afiseaza conditiile de lucru, cum ar fi viteza panzei banda, avansul de taiere, parametrii de taiere, etc.
  • CICLUL SEMIAUTOMAT: Masina taie materialul imediat intr-un mod semiautomat.
  • Fierastraul permite lucrul in doua moduri:

   • SEMI-AUTOMATIC (manual): Fierastraul taie materialul automat in modul semi automat. Operatorul foloseste alimentatorul fierastraului ca sa manipuleze materialul si sa il miste cu precizie in zona de taiere. Miscarea alimentatorului este realizata de butoane manuale sau de functia GTO. Dupa taierea in modul GTO, operatorul introduce pozitia alimentatorului si apasa butonul "Start GTO". ca sa mute alimentatorul in pozitia introdusa.
   • AUTOMATIC: alimentatorul alimenteaza materialul de taiere pe baza unui program. Operatorul seteaza programul si supravegheaza executarea acestui program. Operatorul poate stoca pana la 100 programe. Un program include setari de taiere complete: viteza panzei banda, valoare de alimentare a taierii, setarea inaltimii barei de taiere, setarea lungimii barei si numarul de taieri. Lungimea si numarul se poate seta in 20 de linii. Fierastraul alimenteaza automat diferitele lungimi introduse.


  • Fierastraul foloseste sistemul ATB - transportul automat si exact al unei bare noi in zona de taiere, micsorand timpul si costul.
  • Reglarea avansului de taiere este realizata de sistemul de control cu servomotor si valva de reglarea a sistemului hidraulic. Astfel se obtine un avans de taiere foarte precis. Operatorul va introduce in program avansul de taiere cerut (mm/min) si masina va seta cu precizie acest avans de taiere.
  • Doua sisteme de baza de reglementare automata a sistemului (ASR): ARP si RZP:
   • RZP = Controlul zonei. Sistemul permite alimentarea optima a taierii si a vitezei panzei banda sa fie setata in 5 zone a materialului de taiat, depinzand de pozitia panzei banda.
   • ARP = Reglarea automata a sistemului de taiere depinzand de rezistenta la taiere a materialului sau de ascutimea panzei banda. Sistemul ofera doua moduri ARP de baza: BIMETAL si CARBIDE.


  • Panoul de control sta pe consola intr-o pozitie sigura. Panoul de control include un sistem digital de control al fierastraului si o tastatura de inalta calitate. Tastatura este folosita pentru a controla miscarile fierastraului (miscarea bratului, menghinei si alimentatorului) si pentru a porni ciclul de lucru al fierastraului. Panoul de control este echipat cu buton de siguranta pentru oprirea fierastraului.
  • Sistemul de control are un modul de siguranta cu auto diagnoza.

Capacitati de taiere

mm 45° 60° -45° -60° Bundle Bundle
Tube 550 x x x x
Rod 550 x x x x
Profile horizontal 550x520 x x x x 550x460

Caracteristici tehnice

Total power Engine power Blade speed Blade lenght Weight
3x400V 7,5 15-150 6200x41x1,3 3790

Dimensiunile si greutatea masinii

Lmin Lmax Bmin Bmax Hmin Hmax V
3600 3600 1890 1890 2420 2420 800

Fierastrau cu banda 540 CALIBER X-CNC, PEGAS GONDA, automat, 2 coloane, multiple alimentari de material, pentru taieri drepte - Recomandarea Vigra

Produse recomandate